maandag 20 augustus 2012

Mijn zomers hittevertier


Hebben jullie wellicht afgelopen weekend in de file gestaan richting strand, mijn zomers hittevertier zien jullie hierboven. Lekker staan schilderen met de ventilator standje drie op mijn rug. Ik gaf dit schilderij (afmeting 50 x 70 cm) als titel 'Poseren' mee. Maar toen ik hem naar zus Karin mailde schreef zij terug: 'Het ziet er voor mij uit alsof er toch wel een hitte is waar de dames amechtig in achteroverleunen.... maar dat zit waarschijnlijk in mijn hoofd omdat ik weet onder welke omstandigheden je hem geschilderd hebt.' Een tropische verrassing dus! Overigens is de ventilator voorlopig mijn beste vriend, gaat zelfs 's avonds met me mee naar bed.... eh... nou, ja aan het voeteneind dan, hè! Klik even op de afbeelding om hem beter te kunnen bekijken. Voor andere werken klikken op: www.kunstgaleriemarjavisscher.blogspot.com

4 opmerkingen:

Catharina Maria zei

Deze is helemaal te gek !
De kleuren , de figuren erop , wow .
Lieve groet ♥RINI♥

Ans zei

Erg mooi geschilderd,Marja.
En ja,alsof de dames plat in de schaduw zijn gaan liggen,in hun vrolijke kleurige jurken.
En bij ons snort de ventilator ook en nee,ik ben niet in een file gaan staan richting zee,maar heb de schaduw van onze tuin opgezocht.
En heb Oeroeg van Hella Haasse gelezen...dat paste wel,bij deze tropische temperaturen.

Groetjes Ans

La Maison zei

Hij mag zo boven mijn stoel, prachtig. En Marja, mijn ventilator is op het ogenblik mijn metgezel in de nacht. Mijn eerste keus ligt weer in het UMC.

Lieve groet
Hermine

Willy zei

Die tropische dag heb je prachtig in beeld gebracht.
Lieve groet,