donderdag 30 augustus 2012

Uitnodiging 'Ligconcert' Martine Slangen


Op zondag 23 september geven zangeres Martine Slangen en gitarist Freek Dicke een bijzonder concert in Breda. Het is niet zo maar een concert, maar een ligconcert. Het publiek ligt heerlijk ontspannen op
matjes, terwijl Martine en Freek hen heerlijk verwennnen met hun prachtige muziek. Tussen de muziek “klinkt” er stilte, geen applaus. Op deze manier wordt het publiek getrakteerd op een bijzondere, ontspannende middag en een nog intensere beleving van de muziek. Martine en Freek brengen een afwisselend en rustgevend programma met prachtige luisterliedjes (veelal Nederlandstalig, kleinkunst).
Verder zal zangeres Martine met haar stem intuïtief improviseren, waarbij ze zichzelf begeleidt op de shrutibox. Lokatie : Copacabana, Overakkerstraat 190 in Breda - Zaal open : 14.30 uur - Aanvang : 15.00 uur - Entreeprijs : 10 euro - Reserveren : via www.martineslangen.nl - via martine.slangen@upcmail.nl
via 078 6733667 (Martine)

Zelf meenemen: Desgewenst kun je een eigen matje, slaapzak en/of kussentje meenemen. Er is een beperkt aantal matjes en dekens aanwezig, echter op=op.
Meer informatie: zie www.martineslangen.nl

"Haar frêle stem draagt haar. Ze maakt wakker, ontroert en omarmt. Haar ziel doorklinkt in elke lied. Wij, luisteraars, hoeven alleen maar te ontvangen. Heel zacht, heel speels verbindt ze ons met de binnenkant en met elkaar. Een vleugje magie..."

Geen opmerkingen: