vrijdag 28 december 2012

Schrijf het hoogte- of dieptepunt van 2012 op en win een boekenpakket


Nu we bijna aan het eind van het jaar 2012 zijn beland, begint veelal het terugkijken. We zien het in de media, kranten publiceren welke bekende Nederlanders er stierven, televisie kijkt terug op een politiek bewogen jaar en een olympisch jaar. Maar, ook wij gewone stervelingen hebben denk ik wel iets te melden. Misschien hebben jullie wel iemand verloren dit jaar, misschien niet bekend, maar wel bemind door zijn of haar naasten. Juist dan komen mooie herinneringen boven drijven. Er waren vast ook hoogtepunten: je werd verliefd, er zijn kindjes of kleinkindjes geboren, er is getrouwd of men is de dans ontsprongen na een ernstige ziekte. Wellicht werd een aanvang gemaakt met een mooie baan, een studie of  heeft er een prachtige reis plaatsgevonden. Wat heeft jullie het afgelopen jaar het meest geroerd. Ik zou willen voorstellen: schrijf mij je mooiste, dierbaarste of meest ontroerende herinnering wanneer je terugkijkt op 2012. Kortom een stukje 'uit het leven gegrepen'. Ik zoek er één uit die mij het meest aanspreekt en boeit. Als tegenprestatie stel ik daar een prachtig boekenpakket (8 door mij geschreven boeken, waaronder twee romans en vier kinderboeken) tegenover. Voor wie dat niet in het openbaar kwijt wil onder deze blog, mag het ook op de mail zetten:  redactie@deboektant.nl 

1 opmerking:

Ans van Ispelen zei

Nou Marja...ik hoef niet lang na te denken.
Het kinderboek dat we samen maakten,was mijn hoogtepunt van 2012.
Het plezier van het tekenen,het uitvogelen van wat voor tekening er bij de hoofdstukken paste,de uitdaging om Rara precies er uit te laten zien,zoals ze er dus uit moest zien,met haar grappige rasta-haar,met de gele kraaltjes.
Kortom...heerlijk om te doen en beslist voor herhaling vatbaar,zo'n kinderboek.
De samenwerking verliep heerlijk,we voelden aan,hoe het moest worden,hadden weinig woorden nodig,om het te laten slagen.
Ja...voor mij beslist het hoogtepunt van het afgelopen jaar.

Groetjes Ans