dinsdag 24 december 2013

Geniet van een bijzondere 'warme' Kerst!


Opnieuwe beukt de storm tegen ons huis. Vanmorgen kwam er iemand van de gemeente met een zaag om een deel van een grote conifeer die over de dijk was gewaaid in stukken te zagen. De storm moet mijn tuin wel hebben. Maar goed, ook dat overleven we wel weer. Raar jaartje hoor met al die stormen die zo nodig mijn tuin op de schop moeten nemen. Gelukkig heb ik genoeg veerkracht en verheug me alweer op het voorjaar om al die 'natuurlijke ellende' in fris, nieuw groen om te zetten. Heb zeker al plannen voor nieuwe aanplant. Niettemin is het, wanneer de storm zo op de ramen beukt ook wel weer heel gezellig in huis.


Lekker de openhaard aan, kaarsje aan en genieten van de gezellige Kerstdagen o.a. bij Karin in Rotterdam waar we aan Kerstcadeautjes doen en onze jacht naar originaliteit op dat punt elke week weer samen hebben gevierd tijdens onze wandeltochtjes door de binnenstad van Rotterdam. Cadeautjes waar je dubbel blij van wordt, eerst omdat je ze gescoord hebt en later om ze te geven en een blij gezicht te zien. Straks wat tijdschriften en kranten in huis halen, heb al een nieuw boek op de e-reader en er ligt nog een prachtige dichtbundel te wachten, van een Hoekschewaardse dichter. Tweede Kerstdag ga ik de laatste hand leggen aan een schilderij waar ik mee bezig ben en waarvan me de kleuren enorm bevallen. Haha, je kunt soms zo reuze tevreden zijn met eigen werk. Geeft een goed en zelfverzekerd gevoel wanneer de schildersezel in de hoek van de kamer ook iets moois toont. Tussen Kerst en Nieuwjaar heb ik leuke sfeervolle uitstapjes met echtgenoot gepland en alleen al het niet hoeven haasten om vroege vergaderingen te halen, is al een feestje. Gewoon lekker relaxt het eind van het jaar aan ons voorbij laten gaan. Hoe mooi kan het leven zijn. Ik wens jullie allemaal een heel fijne, bijzondere 'warme' Kerst! Geniet er van!!

6 opmerkingen:

♥RINI♥ zei

Marja , vanuit Best de aller beste wensen voor Kerst en Nieuwjaar !
Liefs van ♥RINI♥

Willy zei

Fijne kerstdagen en uitstapjes. Hopelijk ook een minder stormachtig 2014. Lieve groet

Willy zei

Fijne kerstdagen en uitstapjes. Hopelijk ook een minder stormachtig 2014. Lieve groet

Will en Bob zei

Fijne kerstdagen. En de allerbeste wensen voor 2014!
Lieve groet Will

Ans van Ispelen zei

Prachtige fotocollages Marja.
En ja,je zult 2013 niet snel vergeten wat de stormen betreft.

Fijne dagen toegewenst.
Groetjes Ans

Janneke zei

Die stormen weten wat de afgelopen tijd, hopelijk was dit voorlopig de laatste. Wens je Fijne Kerstdagen, gezellige uitstapjes en een Gezond en Goed 2014!
Groeten, Janneke