donderdag 23 oktober 2014

Nieuws voor koffie- en theeleuten


Net terug uit Zierikzee. Lekker gegeten bij Brasserie Concordia. Meneer Visscher ging voor de overheerlijke erwtensoep, zo goed gevuld dat de lepel rechtop bleef staan, en ik voor de gegratineerde mosselen. Uiteraard met een lekker wit wijntje. Vooraf bij boekhandel De Vries wat tijdschriften gekocht en langs 'KoffieenT' op de Appelmarkt. Daar verkopen ze o.a. verse schepthee in wel héél véél verschillende smaken. We kozen voor schepthee melange "Openhaard Romantic". Ik heb een mooi Japans theepotje gekocht met een dubbele wand en een filter voor losse thee in het midden. Direct ook maar een mandje gekocht voor op mijn aanrecht om het mooie zakje met het ruitje in te bewaren. Elke keer dat ik weer in Zierikzee ben stap ik deze leuke winkel binnen om er een nieuw smaakje bij te kopen.


Thee "Openhaard Romantic" van KoffieenT aan de Appelmarkt 3 in Zierikzee. Een heerlijke melange om bij weg te zwijmelen met o.a. rooibos, appel, kaneel ananas en aroma's.
Naast koffie en thee, verkoopt de winkel hele leuke kopjes, theeglazen, koffie en theepotten, heerlijk pure chocolade, koffiemachines en alles wat een mens maar wensen kan die van koffie en thee houdt. 'KoffieenT' zit in een schitterend oud pand met hoog balkenplafond en een grandioos nostalgisch interieur! Dus...koffie en theeleuten kom je in Zierikzee breng dan een bezoekje aan deze prachtige zaak! Kijk ook eens op www.koffieent.nl

3 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Klinkt niet gek Marja.
En ja,Zierikzee heeft bij mij een speciaal plekje.

Groetjes Ans

quilting Jeannet zei

Hahahaha, laten wij er nou ook zijn geweest gisteren! Zag je geen vrouw achter een hippe paarse rollator voorbij schuiven? en ben je al eens bij Mien Domus geweest? TE leuk!!

Janneke zei

Wat leuk, Zierikzee staat binnenkort ook weer op ons programma. Ga zeker KoffieenT een bezoek brengen met z'n negenen,haha, wij hebben nl. met 9 vriendinnen zo'n mooi oud grachtenpand gehuurd voor een lang weekend, al voor de tweede keer.
Groetjes,
Janneke