woensdag 25 maart 2015

Wandelen door weer en wind met Sammy en Saar

 
We hadden het al een week van tevoren afgesproken Gerda van Wageningen en ik: een heerlijke wandeling nabij de Oude Tol Oud-Beijerland met de honden Saartje en Sammy. Met na afloop een lekkere voedzame lunch. Gezien mijn dikke bruine boterhammen was deze zeker voedzaam. Buiten, zoiets zul je altijd zien, regende het, maar we lieten ons er niet van weerhouden. In de serre van De Oude Tol was het heerlijk warm door de diverse openhaardjes die men had aangestoken. De honden helemaal moe van het wandelen aan onze voeten met een kluif en wij aan de warme thee en lunch. Direct ook een gezellige vakantie gepland voor mei in Drenthe. Gerda twee dagen naar haar broer en ik twee dagen naar een andere vriendin Carla in Assen en vervolgens de rest van de vakantie samen met Gerda logeren in een hotel.


 Sammy heeft genoten van de wandeling en het spelen met Saartje. Maar eenmaal thuis vielen zijn oogjes dicht van vermoeidheid en alle indrukken onderweg. Voor hem ligt zijn witte kroelijsbeer en niet veel later is hij naast mijn bureau op zijn kussen in dromenland.

2 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Fijn,zo'n dagje uit met de hondjes.
Dat is nog eens genieten.

Groetjes Ans

La Maison zei

Jij en je vriendin hadden dus een heel leuk dagje samen met de honden. Sammy's is wel een heel erg leuk hondje, en wat goed dat hij de trimschoen zo dapper doorstaan heeft.
Een mooi weekend en een lieve groet,
Hermine