vrijdag 31 augustus 2012

Inschrijven voor Sponsorloop Nieuw-Beijerland


Op vrijdagavond 14 september wordt een sponsorloop georganiseerd voor twee Nieuw-Beijerlandse stichtingen: Live Life Max en Zomerkind. Voor volwassenen is er een loop van 5 km. Voor kinderen is er een sponsorloop met rondes op de velden van NBSSV. De kinderen kunnen zich per ronde laten sponsoren door familie, buren, vrienden enzovoort. Elk deelnemend kind krijgt na afloop een medaille!

Initiatiefneemster Marlous van den Berg organiseert de sponsorloop voor de tweede keer. “Het was vorige keer echt een feestje in het dorp. Dat willen we dit jaar weer. Er is een springkussen en schmink voor de kinderen, muziek, een speaker. Ik hoop dat weer zoveel kunnen ophalen voor de twee stichtingen!”
Op het schoolplein zijn kaarten uitgedeeld. Ook iedereen van buiten Nieuw-Beijerland is natuurlijk meer dan welkom. Via de website www.zomerkind.nl kun je je inschrijven. Kinderen krijgen een sponsorkaart opgestuurd. Sponsorkaarten zijn ook verkrijgbaar bij de winkel Cosy, Achterstraat 26 in Nieuw-Beijerland.
Volwassenen kunnen zich vooraf of ter plekke aanmelden. Elke volwassen deelnemer betaalt € 7,50 inschrijfgeld dat volledig ten goede komt aan de goede doelen. Locatie: NBSVV, Sportpark “De Kreek”, Wilhelminastraat 61, 3264 XR Nieuw-Beijerland. Starttijd kinderen: 18.15 uur. Verzamelen 5 km loop: 18.30 uur (starttijd 19.00 uur). Meer informatie over de goede doelen www.zomerkind.nl en www.livelifemax.nl

Geen opmerkingen: