donderdag 30 augustus 2012

Kindervoorstelling Pierewaaien in de Lindenhoeve


Op zaterdag 22 september is de eerste Speelparasol van dit seizoen in de Lindenhoeve. Dit seizoen hebben we drie voorstellingen die mogelijk zijn gemaakt door sponsoren. Pierewaaien wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van HW Wonen.“Pierewaaien” voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.
Emil is een ernstig jongetje met drie onuitstaanbare zusjes. Hij zit graag op het dak. Daar zijn dakwouters en muziekbloemen. Maar het aller-leukste vindt hij Zsa Zsa, zijn beste vriendin. Zij kan namelijk Pierewaaien! Emil wil dolgraag met haar mee, maar hij is te zwaar. Hoe kan hij wat lichter worden? Met lichte muziek???
Licht zijn is zo makkelijk als wat, of je zo rond bent als een voetbal of zo mager als een lat. Je hoeft niet te gaan trimmen en ook niet op dieet. Het maakt niet uit, uit, wat of je eet als je ’t verschil tussen licht en zwaar maar weet! Deze voorstelling is van Theater Snater. Stichting Samenleving heeft hen eerder in de Lindenhoeve gehad met Ridder Tim en Zeebenen. Prachtige voorstellingen met veel humor en muziek. We hebben er zin in ook deze voorstelling samen met heel veel kinderen mee te maken!

Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de balie van SSO (0186-615365) op werkdagen van 13:00 uur tot 16.30 uur en kosten € 6,50 per stuk. Kaartjes kunnen ook worden gereserveerd op www.ssobl.nl, paarse button: kaarten kopen. De voorstelling kan ook een onderdeel van een kinderfeestje zijn: de jarige maakt de voorstelling met zijn/haar vriendjes mee en mag na afloop een cadeautje uit de speelparasol knippen. Geeft u bij het kopen van de kaartjes dan even aan wie de jarige is.

Geen opmerkingen: