dinsdag 1 januari 2013

Een inspirerend, goed en gezond 2013


Ik keek zojuist in de statistieken van mijn blog en zag dat er het afgelopen jaar weer duizenden bezoekers waren die een kijkje op mijn blog namen. Niet alleen bezoekers uit Nederland maar uit heel veel Europese landen, maar ook ver daarbuiten. Mensen uit Canada, Australië en Amerika, Singapore etc.. Bezoekers waarvan ik weet dat ze ooit in Klaaswaal hebben gewoond, maar emigreerden of voor langere tijd in één van die landen werken. Mijn blog fungeert dan als een lijntje met de Hoeksche Waard. Door middel van Google vertalen heb ik via mijn blog veel vrouwen in allerlei landen leren kennen, een vaste bezoeker is o.a. Elisse in Polen waar ik echter nooit een berichtje kan achter laten omdat ik het dan als onbestemd terugkrijg. Dat is jammer, want mijn bezoekjes in binnen- en buitenland hebben ontzettend leuke contacten opgeleverd. Natuurlijk is de vertaling van Google gebrekkig, maar we snappen de strekking van elkaars bericht. Vaak hebben we de zelfde interessen: de natuur, tuin, interieur, soms een hobby, handwerk. Veel informatie wordt er via het bloggen uitgewisseld en dat geeft een ontzettend rijk gevoel. Soms gaat het medeleven wat dieper bij geboorte, ziekte en overlijden. Ook dat is een bijzonder warm gevoel. We staan nu weer op de drempel van een nieuw jaar en ik verheug me er op om aan de hand van foto's en tekst die contacten te bestendigen.
Ik wens iedereen daarom een inspirerend, warm, goed en gezond 2013 en spreek de wens uit dat het dit jaar goed komt met de echtgenoot van Joanne in Oostenrijk, Jeannet in Rockanje haar leven na het overlijden van haar moeder weer een beetje op de rails krijgt. Hoop door de correspondentie met sommige van jullie, die aangaven zich eenzaam te voelen ook dit jaar weer wat te kunnen betekenen. Dat we ook dit jaar elkaar weer door dik en dun kunnen steunen, dan komt het allemaal wel goed met ons in 2013!

7 opmerkingen:

Betsie zei

Dag marja,
Ik wens je heel veel geluk, liefdevol en een gezond ***2013 toe***

Hartelijke groetjes van Betsie!

Ans van Ispelen zei

Ja,leuk al die lezers uit het buitenland.
Ik kreeg een lieve nieuwjaarsgroet uit Spanje.

Op naar een vers nieuw blogjaar Marja.

Groetjes Ans

La Maison zei

Veel geluk en blog plezier in het nieuwe jaar Marja.

Een lieve groet
Hermine

natuurlijk groen en doen zei

Ook voor jou ,je man en dochter een ongelofelijk fijn jaar met veel "genietmomenten", klein of groot.

groetjes Bep

greet's foto's zei

lieve Marja,,nog heel hartelijk bedankt voor je kaart ,het heeft mij goed gedaan ik kreeg er zoveel van mede bloggers,zo lief,helaas moest ik weer op eerst kerstdag naar het zieken huis,dus de kinderen afgebeld ,dat doet zo .n pijn want het kan de laatste zijn .maar gisteren op mijn verjaardag oudjaar,waren ze er allemaal ik heel rustig want de dokter was net weer geweest,de kinderen hebben alles gedaan

ik heb al je postjes even terug gelezen ,en ze deden mij erg goed.

fijn dat je zulke fijne dagen heb gehad met man en dochter.

liefs van GREET

Josien zei

Geluk in 2013, voor jou en de jouwen!

quilting Jeannet zei

Dank je wel voor je lieve woorden Marja, verdriet moet ingeleefd worden, en dat komt vast wel weer goed. Als ik er maar niet te veel van krijg dit jaar.Jullie ook een heel goed 2013 en dat er minimaal één droom mag uitkomen, ik hou het bescheiden.