donderdag 3 januari 2013

Eerste 'scharrelkids' van het jaar 2013


De vereniging Hoekschewaards Landschap wil kinderen zo jong mogelijk bij de natuur betrekken. Bezig zijn in de natuur is een must! Op zondag 27 januari 2013 dagen zij (groot-)ouders met (klein-)kinderen uit om met ons mee te gaan de natuur in. Samen met de kinderen struinen op “De Staart”, een natuurgebied langs de Oude Maas. Misschien zien we de Schotse Hooglanders of de Konik paarden. De kinderen rennen, klimmen en klauteren. De ouderen helpen ze en samen doen ze spannende opdrachten.

Neem je de uitdaging aan? Kom dan op 27 januari om 14.00 uur naar startpunt bezoekerscentrum Klein Profijt aan het Zalmpad in Oud-Beijerland alwaar de koffie, chocomel e.d. heerlijk zijn. Het zou fijn zijn als jullie je van te voren aanmelden bij coraline@upcmail.nl. Kosten: volw. € 2,--/kids € 1,-. Volgende data: zondag 21 april (bloemen en bijen) en zondag 30 juni (een sloot vol leven). Informatie: tel. 078-6763771 (Coraline Baksteen-Kleinjan).

Kijk op kunst? Kijk dan op mijn andere blog www.kunstgaleriemarjavisscher.blogspot.nl  (er even op klikken en je komt er direct).

1 opmerking:

Juffrouw Waardvleugel zei

Hoi Marja, dat klinkt erg gezellig en natuurlijk hartstikke goed voor de kids om de natuur wat meer te beleven... Groet,