zaterdag 2 februari 2013

Een bovenmatige 'Vijftig tinten grijs' op mijn blog


Er gebeuren soms gekke dingen binnen het blogleven. Zo zag ik, en misschien is dat al een tijdje zo, dat mijn blogadres geen blogspot.com meer is, maar blogspot.nl. Zomaar, zonder dat je daarvan in kennis wordt gesteld. Veel van jullie kunnen net als ik tegenwoordig niet op een normale manier de foto's op de blog plaatsen. Gelukkig heb ik een omweggetje gevonden, maar het vergt altijd weer een enorm gedoe om simpelweg een blogpost te plaatsen. Tijdenlang was ik, ook net als veel van jullie, plotsklaps mijn volgers kwijt. Bij iedereen zingt dan ineens die klacht rond en even zo snel als het is verdwenen heb je het soms na een half jaar of zo weer terug. Zo was ik heel blij dat ik een paar weken geleden, na maanden van afwezigheid, mijn volgers weer terughad. Eerlijk wat was ik weer blij om jullie te zien, want het maakt mijn uitstapjes wel veel gemakkelijker. Helemaal gelukkig ging ik het rijtje van 164 volgers weer eens langs en de blijk van herkenning was groot...op een na. Een struise dame keek mij met een ontblote boezem, die net over het randje van de foto hing, mij aan. Tipte even met mijn muis voorzichtig op de promte boezem, om te kijken hoe deze juffrouw dan wel  mocht heten, kwam er een Russische naam tevoorschijn. En toen, klikte ik zomaar op dat geblondeerde hoofd en kwam terecht op een blog die alle 'Vijftig tinten grijs', hoewel ik het niet gelezen heb, ver te boven ging. En oh, help het verhaal gaat nog verder, want deze juffrouw laat zich niet van haar plekje tussen mijn volgers verdrijven. Telkens weer als ik haar wegstuur naar de prullenbak kruipt ze daar heel brutaal weer uit. Oké dacht ik uiteindelijk, je kunt daar geen kwaad en wellicht spiegel je je een beetje aan een beter blogleven. Soms heb ik heel humane gedachten. Maar dat was verkeerd gedacht. Sindsdien krijg ik dagelijks via mijn mail alle bedscenes van deze Russische tante op mijn scherm en dat zijn er wat. Hoewel mijn spam netjes terzijde wordt geschoven, glibbert zij er op haar blote billen en al haar speeltjes dwars doorheen. Eigen schuld dikke bult, had ik haar maar niet naar haar naam moeten vragen. Dus dames en heren, ze maakt nog steeds ondereel uit van die 164 volgers en wie behoefte heeft aan de top tien uit 'Vijftig tinten grijs' moet haar vooral even met de muis beroeren. Ja....die met die pronte voorkant. Hahaa, maar let wel op, want je komt er niet meer vanaf. Ik heb een prullenbak vol met het stoute vrouwtje en ik zal er een computer-beide-handje bij moeten roepen om haar voorgoed de grens over te gooien. Denk nu nog na of ik daarvoor eigenlijk wel een man voor moet inroepen......soms vang je vliegen met stroop en wordt het uurloon ongewild opgeschroefd...toch?!  Wie het weet mag het zeggen! Ik heb er vandaag mijn foto's qua tint maar een beetje op aangepast....haha, nee niet bloot.... foei, grijs natuurlijk!

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hahahaha, wat een grappig stukje weer Marja! Ik heb gelijk even nagekeken of er bij mij ook blogspot.nl staat, en ja, dat is inderdaad zo, zou het overgenomen zijn door de Nederlandse staat?? Gelukkig nog geen last van pronte Russische dames onder mijn volgers....Brrr, zo die van jou eens stiekem bekijken!!

Franse Lelie zei

Wat een hilarisch stuk! Je tekst natuurlijk en niet je trouwe volgster. Ik durf niet te kijken want ik denk dat ze erg hardnekkig is maar ik zou wel proberen haar zo snel mogelijk weer naar Rusland te krijgen. En dat .nl heb ik een tijdje geleden ook ontdekt, inderdaad bijzonder. Maar ja, het bloggen is gratis....lieve groet en leuk dat je pas weer langs kwam:)

Ans van Ispelen zei

Weer met veel humor geschreven,Marja.
Maar waar het om gaat is dus zo leuk niet.
Tsja,hoe krijg je d'r kwijt ?
Ik hoop,dat dit snel zal lukken.

Nog een fijne zondag
Groetjes Ans

Riet zei

Goeie middag Marja. Dat is even lachen, hihi, maar joh wat kan jounhet schelen. De foto,s zijn zo klein, ik zie de dame helemaal niet hihi, maar. Ik ga toch maar niet zoeken ook., hihi.
Dat mooie boek van je had je me al gestuurd vorige week, staat al op mijn iPad , ben alleen nog niet begonnen met lezen. Ben weer even in de handwerkfase. Heb op het ogenblik nergens aids zin in.
Inderdaad gaat hèt nog niet helemaal naar wens met Jan. Toen hij die medicijnen steeds nam en daarbij paracetamol was hij bijna helemaal zond pij n . Hij is gesopt met die medicijnen van de neuroloog omdat hij het rotzooi vond. Het had allemaal bijwerkingen, de ergste vond hij dat hij s'morgens wakker werd met zo'n vieze smaak in zijn mond dat hij er misselijk van werd. Hij begon ook te hallucineren . Hij maakte me 's'morgens wakker omdat het bed stond te trillen of er hing een groot hoofd boven zijn gezicht. Hij wil nou helemaal niks meer slikken , ook geen paracetamol. Dan maar liever wat pijn. Zojuist bij navraag had hij geen pijn dus misschien gaat het dan toch echt beter. Wat zal ik blij zijn, dat binnen zitten begint zo te vervelen, ik word er echt een beetje depri van.

Nou Marja je weet weer wat. Ik heb geen reader maar een iPad en dat is zo geweldig. Echt een wonder ding. Kan het je aanbevelen alleen hij schrijft ook voor me haha dus je ziet wel eens een verkeerd woordje ergens tussen. Spelfouten krijg je ook niet meer want hij weet ieder woord goed te spellen,makkelijk hoor.heerlijk zo,n klein computertje op je schoot, ik wil niet anders meer. Alleen mijn blog schrijf ik nog op mijn laptop, moet hier ook op kunnen maar dat heb ik nog niet uitgevogeld.
Lieve groet van Riet

La Maison zei

Ha ha ha, ik ga het risico niet nemen en laat die Russische stoot gewoon rustig bij jou zitten;)

Ik heb dat .nl bij mij ook al opgemerkt. Maar als ik een reactie schrijf, zoals nu, staat er blogger.com. in de adresbalk.

Jouw 50 tinten grijs vind ik heel mooi, het boek heb ik niet gelezen, daar had ik gewoon geen zin in.
Maar van jouw aanbod maak ik weederom graag gebruik.

Een lieve groet
Hermine

Juffrouw Waardvleugel zei

Deze 50 tinten vind ik aantrekkelijker dan het boek!
Groet van

Bonjade zei

Vind deze tinten grijs wonderschoon.
Ga maar niet op zoek naar die dame.

Wil je bedanken voor je lieve lieve bericht.....
Bijzonder....

Fijne avond

Lieve groet