donderdag 7 februari 2013

Ontdekkingstocht door Oud-Beijerland


Voor zaterdag 9 februari a.s. nodigen gidsen van Hoekschewaards Landschap je uit om mee te gaan op ontdekkingstocht door Oud-Beijerland. Na een succesvolle excursie in 2012 in het centrum van het dorp zullen zij nu een andere kant van Oud-Beijerland tonen. Tevens zal aandacht worden besteed aan de Cultuurhistorie. Goede wandelschoenen zijn gezien de afstand wel nodig.

Omdat Hoekschewaards Landschap het principe huldigt dat een excursie altijd doorgaat, is er bij slecht weer een alternatief programma geregeld. Kees, Koos en Els nodigen je daarom uit om 10.00 uur bij de Open Hof aan de Willem van Vlietstraat, waar je gratis kunt parkeren. De wandeling duurt tot 12.30 uur en eindigt in het centrum van het dorp alwaar je kunt kiezen om nog wat te winkelen, een kopje koffie te drinken of met de gidsen  mee terug te gaan naar het startpunt. Startpunt: De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, 3262GM Oud-Beijerland. Tijd: 10.00 – 12.30 uur. Kosten: € 2,00 p.p. HWL leden € 3,00, kinderen € 1,00. Inlichtingen: 0186.614181.

1 opmerking:

Pauline Kick - beeldend kunstenaar zei

Dag Marja, Het is een eindje te ver, ik heb vakantie, dus wat dat aangaat, ik heb de tijd. Het lijkt mij heerlijk om met de wandelschoenen aan de Hoeksche waard te ontdekken. Wij logeren daar ook wel eens bij vrienden en altijd ben ik bverbaasd hoe Hollands jullie omgeving is, ondanks dat Rotterdam op kleine afstand ligt. Heel veel succes, er komen vast veel wandelaars op af,

groeten Pauline