zondag 3 maart 2013

Komende week wordt het lente!


Volgende week eindelijk hogere temperaturen! Wow, ik heb er zin in. De tuin ligt er nu nog wat treurig, maar wel gesnoeid bij, dus heel veel werk is er niet te doen. Gewoon lekker alles bijvegen, want die 'zwarte brigade' op zoek naar wormen  en ander ongedierte heeft er een behoorlijk zooitje van gemaakt. Omdat ik veel bijvoer schooieren hier ook nog fazanten en watersnippen, die er ook wat van kunnen. Narcissenbollen alvast op de tuintafels gezet. Morgen eerste mijn schilderijen ophangen in het gemeentehuis van Korendijk voor de komende expositie, daarna bij thuiskomst mijn kledingkast uitmesten, want ik heb al een poosje de grens van de kastplanken bereikt waar het terrein van echtgenoot betreft. Moeilijk karwei, want ik ben eigenlijk niet echt van het wegdoen. Haha wel van het kopen trouwens. Maar met het Leger des Heils in het achterhoofd moet het lukken. Mijn werkkamer ligt op het zuiden. Wanneer de zon schijnt, kan de schuifpui open, hoef ik mijn bureustoel maar te draaien om er volop van te kunnen genieten. Waarschijnlijk woensdag geen lange wandeling met zus Karin, want die is aan het opkrabbelen van een heftige griep. Maar wellicht, toch heerlijk op een bankje in het Vroesenpark voor de nodige vitamine D en 's avonds een bioscoopje. Donderdag lunchen met vriendin Gerda van Wageningen waarbij we onze vakantie, het kunstrondje op Schouwen, de zogenoemde ''Kunstschouw", gaan vastleggen. Plannen genoeg, laat maar komen die lente!!  

8 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Ja,er wordt lenteweer voorspelt.
Als ik zo links en rechts goed luister,snakt iedereen er naar.
Ik ook.
De winter is mooi,maar nu mag het voor mij voorbij zijn en verlang ik naar het zonnetje.
En jij hebt leuke plannen begrijp ik.

Groetjes Ans

Juffrouw Waardvleugel zei

Dat klinkt goed en gezellig allemaal. De lente is er hoor! Vandaag alvast zonnebloemen gezaaid in de verwarmde kas, zalig om te doen. Groet van De Juffrouw

Janneke zei

In jou tuin ligt ook een stapel snoeihout zie ik, bij mij is er vandaag weer aardig wat bijgekomen van de Buddleja's en een aantal rozen want eindelijk hebben we het weer wat we hebben willen. Bedankt voor je uitgebreide reactie op mijn post van vorige week, leuk, en ja ik woonde vroeger op een boerderij in de polder bij Hekelingen. Nu inmiddels al heel lang boven Rotterdam, waarvan al weer bijna 25 jaar in het buitengebied van Bleiswijk.
Ik zie dat jij ook een leuk programma hebt deze week, veel plezier!
Janneke

Anoniem zei

my ѕpouse and Ӏ lоve theѕe еlectгiс
сigarеttes

Here iѕ my pаge :: secureserver.net

Anoniem zei

Hi і am kavin, іts my first oсcasiοn to cоmmenting
anуplасе, when i read this piece of wгіtіng i thought i соuld also creatе comment due
to this brilliant article.

Also viѕit mу ωebsite; Mouse Click The Following Article

Anoniem zei

Really like, loѵe eco-fгiendly
smoke!!!! Very best ecigarettes on the market.
One disadvantage, anԁ tо me peгsonally it's severe, it enough time it takes to obtain my auto refill. I might pay the extra money to get it sooner, but had been told it isn't аn option.

I can wait between 10 to22 times fοr my ordеr via
DHL /USPЅ. Unѕatisfactory to make clients
on аutorefill tο have tо waіt that
lοng. Wе have been уou faithful custоmers!


Herе is my web blog ... green smoke coupon codes

Anoniem zei

You should be a part of a contest for one of the best blogs online.

I'm going to highly recommend this web site!

Also visit my web blog - tips for potty training toddlers

Anoniem zei

Hello! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a wonderful job!Feel free to visit my site; firm internet marketing