woensdag 18 september 2013

Introductiecursus Hoekschewaards Landschap


Nieuwsgierig naar het vrijwilligerswerk bij Hoekschewaards Landschap? Doe mee aan de introductiecursus en laat je verrassen door de mogelijkheden die er zijn bij HoekscheWaards Landschap. Hoekschewaards Landschap organiseert ook dit najaar weer een introductiecursus waarin vertegenwoordigers van verschillende onderdelen van het HWl hun afdelingen aan de cursisten presenteren. Tijdens deze presentaties laten zij zien wat het doel van het onderdeel is en welke taken vrijwilligers uitvoeren en het belang hiervan.
Het programma van de cursus is zo opgebouwd dat men beide bezoekerscentra bezoekt en afsluit met een excursie in het natuurgebied De Staart in Oud-Beijerland. Het programma is als volgt:

1 oktober 19.30 uur in het Nationaal Landschapscentrum Veerweg 1 Numansdorp: Kennismaken met het HWL en Nationaal Landschap –De rol van de bezoekerscentra en Educatie.

8 oktober 19.30 uur in Klein Profijt Zalmpad Oud-Beijerland: Beleid beïnvloeding in de Hoeksche Waard en Biologisch onderzoek.

12 oktober 10 uur Klein Profijt: Beheer van natuurterreinen en een wandelexcursie De Staart.

De cursus wordt afgesloten met een lunch en de mogelijkheid om verder informatie te vragen over mogelijkheden voor vrijwilligers werk en alles wat daar mee samenhangt. Deelname aan de cursus is gratis. Inschrijving voor 20 september via cursussen@HWL.nl Voor informatie kun je contact opnemen met Els van Veen e.v.veen@live.nl .

Geen opmerkingen: