woensdag 18 september 2013

Madelief, een held in de sport, bestel nu kaarten


'Madelief, een held in de sport', van Theater van Niks en van Alles. Voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.
Druk, druk, druk. Madelief heeft veel hobby’s en houdt van sporten. Echt een kind van deze tijd. Stoer, hip, en op skates. Madelief wil heel veel: van hockey tot ballet én dan moet ze ook nog naar zwemles! Ze wil zelfs beroemd zijn! Moeder heeft daar andere gedachten over en houdt Madelief met beide benen op de grond. Doe maar gewoon, dat is gek genoeg. Uiteindelijk wordt Madelief een STER! Op ERG onverwachte wijze.

Met heel veel humor, mime, grapjes en vrolijke muziek wandelen we met kinderen tussen droom & werkelijkheid. Tussen wat moet en mag én we genieten, want er is OOK veel ontspanning en plezier ! Moeder speelt een verrassende dubbelrol, maar wie is toch die zwemjuf?

De voorstelling vindt plaats in Cultureel Centrum De Lindenhoeve op zaterdag 21 september om 14.00 uur, duurt ongeveer één uur en kost € 6,50 per bezoeker. Kaarten kun je reserveren op de website www.ssobl.nl en kopen bij de receptie in de Lindenhoeve. Kaartjes voor de voorstelling zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie van Welzijn Hoeksche Waard (voorheen SSO) : Lindenhoeve Steenenstraat 24. De receptie is maandag tot en met vrijdagmiddag geopend van 13.00 uur – 16.30.

1 opmerking:

Blogger zei

BlueHost is the best hosting company for any hosting plans you require.