maandag 27 januari 2014

Dorpswandeling historisch Oud-BeijerlandWisten jullie dat Arie en Kor de Koning, kleinzonen van Arie de Koning van de zadelmakerij, de grondleggers waren van de wereldwijd bekende Koni schokbrekers?

Dit en nog veel meer interessante wetenswaardigheden en anekdotes hoor je tijdens de dorpswandeling door historisch Oud-Beijerland op zaterdag 8 februari a.s. Gidsen van Hoekschewaards Landschap nodigen je uit voor een wandeling door het centrum van Oud-Beijerland. Je krijgt ook een rondleiding in de uit ca. 1560 stammende dorpskerk. Halverwege de excursie drinken we een kopje koffie of thee bij De Heeren van Beijerland. Zorg voor warme kleding en makkelijke schoenen.
De excursie gaat altijd door, ongeacht de weersomstandigheden. Bij slecht weer zorgen wij voor een alternatief programma. Els, Koos, Evelien en Marianne verwelkomen je graag om 10.00 uur bij de Open Hof aan de Willem van Vlietstraat. Je kunt hier gratis parkeren. De wandeling duurt tot 12.30 uur en eindigt in het centrum van het dorp. Je kunt kiezen om daarna gezellig te winkelen in het dorp, iets te drinken of te lunchen in één van de vele gezellige restaurants, of met ons mee terug te lopen naar het startpunt.
Datum : Zaterdag 8 februari 2014 - Tijdstip : 10.00 – 12.30 uur - Startpunt : De Open Hof, Willem van Vlietstraat 2a, 3262 GM Oud-Beijerland - Kosten : HWL-leden: € 4,00 p.p., niet-leden: € 5,00 p.p., kinderen: € 3,00 p.p. (incl. consumptie bij De Heeren). Meer info : 06-54396546 

1 opmerking:

quilting Jeannet zei

Marja, wat ben je toch een bezige bij en wat doe je allemaal een leuke dingen, geweldig, dank voor je mail!!