woensdag 29 oktober 2014

Warme voeten


Vandaag eerst nog even wat werk voor Welzijn Hoeksche Waard verrichten. Morgen een extra 'Bakkie met herinneringen' waarin we de correcties bespreken en een keuze maken uit het fotomateriaal. In het weekend vervolgens de correcties verwerken en het mansucript afronden.
Vanmiddag lekker voor mezelf en heerlijk lezen. Ben in het boek De Thuiskomst bezig van Anna Enquist. Wat heeft de echtgenote van Cook veel moeten doorstaan. Prachtig geschreven!


Mijn avond ga ik besteden aan een schilderij dat ik van de week nieuw heb opgezet. Maar daarna is er tot diep in de nacht werk aan de winkel voor wat mijn nieuwe roman betreft. Heb mezelf overigens in mijn atelier, dat ik in mijn tuinhuis heb, verwend met een verwarmde voetenzak, warme voeten schrijft net iets aangenamer. Er is wel verwarming, maar toch kan het koud zijn over de vloer. Terwijl ik daar gezellig zit te schrijven met de windlichtjes aan, hoor ik, nu het herfst is, de muizen over het dak van mijn atelier rennen en zelfs in opwinding tegen elkaar schreeuwen, maar het stoort me niet. De wind, regen en muisjes het klinkt wel gezellig!

1 opmerking:

Ans van Ispelen zei

Je hebt er dus een knus plekje,Marja.
En die muisjesgeluiden,daar zou ik ook van genieten.

Groetjes Ans