zaterdag 29 november 2014

Heerlijk lui weekend, en dus "kroel-time"


Heerlijk weekend, ontbijtje, krantje, kopje koffie. Sammy dicht in mijn buurt. Het is een heerlijk hondje en samen vieren we een lui weekend. Gewoon "kroel-time". Maar daar hebben we eerlijk gezegd niet alleen het weekend voor nodig. Het is een heel gemakkelijk mannetje. Gisterenavond naar Rotterdam geweest om Sint inkopen te doen voor de kleinkinderen. Sammy gezellig in zijn wagen, heerlijk plaid en zijn speelgoed is al voldoende om het hem helemaal naar de zin te maken. Daarna bij Dudok koffiegedronken, dan eet hij zijn brokjes en drinkt wat, laat zich door iedereen die vertederd wordt door zijn verschijning aaien. Likt vreemde handen en speelt de mooie playboy. Niet veel later verlangt hij naar zijn wagen, waar hij vervolgens tegen zijn beertje in slaap valt. Van Sammy wordt eigenlijk iedereen blij....ik in het bijzonder! Terwijl ik dit schrijf zit hij tussen mijn armen aan het randje van mijn toetsenbord en probeert mijn muismat uit als slaapmatje! Jullie moeten de hartelijke groeten hebben van Sammy!

4 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Zo'n schatteboutje vraagt erom om lekker mee te knuffelen.
En wat een lieve foto's.

Nog een fijn weekend toegewenst
Groetjes Ans

Ageeth Dorsman zei

Niet alleen in het weekend... elke dag en elk uur is het waard om kroel-time te zijn (en zeker met zo'n knuffelbeertje...).
Groetjes van Ageeth

Janneke zei

O wat heb je daar een schatje, iets gemakkelijker mee te nemen als mijn grote schat, ik zie me niet zo snel met Snarf naar de stad gaan, hoewel hij wel super gehoorzaam is als border collie.
Fijn dat hij in z'n eigen wandelwagentje mee kan met z'n speelgoedjes.
Groetjes, Janneke

La Maison zei

Haha die Sammy heeft wel een heerlijk huis uitgezocht, een slim mannetje hoor en ook om op te vreten.
In gedachten zie ik je lopen achter de wagen.
Soms zie het wel eens in Utrecht, maar dan is dat wel een ander type dan jij, lijkt me.

Lieve groet
Hermine