vrijdag 15 maart 2013

Schrijver Guus Kuijer naar Oud-BeijerlandOp woensdag 20 maart komt de bekende auteur Guus Kuijer naar Oud-Beijerland om in de Open Hof een lezing te geven over zijn laatste boek “Bijbel voor ongelovigen”.

Guus Kuijer is vooral bekend van zijn kinderboeken. Maar de laatste jaren heeft hij zich ook toegelegd op boeken voor volwassenen. In 2012 kwam van zijn hand De Bijbel voor ongelovigen. De Bijbel is een fascinerend boek. Maar wie niet gelovig is leest het niet! En dat is jammer, want het bevat een aantal van de allermooiste verhalen van de wereldgeschiedenis. Guus Kuijer vertelt ze na, voor ongelovigen.
Tevens is er een boekentafel aanwezig, verzorgd door www.SpiritueleBoekenEnzo.nl  Het boek “Bijbel voor ongelovigen” is via deze website van tevoren bestellen en kost € 18,95. Het kan dan op de avond zelf worden meegenomen. Andere boeken van Kuijer zijn: 'Izebel van Tyrus' , € 17,50 'Hoe wordt ik gelukkig', € 10,00 en 'Hoe een klein rotgodje God vermoordde', € 13,50. Alle titels staan in de webwinkel www.SpiritueleBoekenEnzo.nl en kunnen ook besteld worden.

Iedereen is van harte welkom op woensdag 20 maart in de huiskamer van De Open Hof. De lezing begint om 20.00 uur; vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee voor u klaar. Toegang: € 7,50 incl. kopje koffie of thee. In verband met de organisatie wordt verzocht je op te geven via het emailadres huiskameravonden@gmail.com of telefonisch 0186 62 35 09
Posted by Picasa

Geen opmerkingen: