vrijdag 15 maart 2013

Reis door Kinderboekentijd


Op zaterdag 13 april 2013 speelt Theater Van Niks en van Alles in de Lindenhoeve. Dit seizoen zijn er drie voorstellingen die mogelijk zijn gemaakt door sponsoren. “Reis door Kinderboekentijd” is mogelijk gemaakt door de bijdrage van HW Wonen.

'Reis door Kinderboekentijd' is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Tijdens de voorstelling worden er een hoop vragen die kinderen hebben beantwoord. Wie was de leukste schrijfster van het land ?
Wie woonde er in een prachtig, oud Amsterdams pand? Dat was Annie M.G. Schmidt! Wie kent haar niet?
En Annie had een buurvrouw én die tekende er plaatjes bij. Die buurvrouw heette FIEP! In deze interactieve voorstelling van Theater van Niks en Alles worden kinderen meegenomen naar hun eerste baby-, peuter- en kleuterboeken met liedjes, scetches, drama en heel veel meedoen! Langs Rupsje Nooitgenoeg en de prachtige boeken van Annie M.G. Schmidt, naar de boeken van Vos en Haas en Mees Kees. Kortom, er komt vanalles voorbij en neem vooral je opa’s, oma’s, ooms, tantes en ouders mee, want met zijn allen zingt het het allerlekkerst! Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar aan de balie van SSO (0186-615365) op werkdagen van 13:00 uur tot 16.30 uur en kosten € 6,50 per stuk. Kaartjes kunnen ook worden gereserveerd op www.ssobl.nl, paarse button: kaarten kopen. De voorstelling kan ook een onderdeel van een kinderfeestje zijn: de jarige maakt de voorstelling met zijn/haar vriendjes mee en mag na afloop een cadeautje uit de speelparasol knippen. Geef bij het kopen van de kaartjes dan even aan wie de jarige is.

Geen opmerkingen: