donderdag 15 augustus 2013

Oude prenten als voer voor mijn vlinders


Het mooie weer houdt aan en dus houden ook nog steeds de vlinders mij letterlijk en figuurlijk bezig. Op de boekenmarkt aan het Lange Voorhout in Den Haag vond ik een boekje met oude prenten uit 1792. 'Voedsel voor mijn vlinders'. Na de workshop Zentangle van voor de vakantie die ik gaf in de Gravin in Oud-Beijerland hebben zich al een twaalf mensen opgegegeven voor de cursus in het najaar. Wie zin heeft mag uiteraard aanschuiven. Ook een van de jongerenwerkers hier in de Hoeksche Waard heeft geïnformeerd om voor de jeugd wat workshops te geven. Heb al naar leuk materiaal gezocht en een hoop zwarte en gekleurde pennen in huis gehaald. Ik heb er wel zin in... maar nu nog lekker met het mooie weer de tuin in en me daar laten inspireren.

3 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Mooi Marja,de combinatie van je zentangletekening en de oude prent.

Groetjes Ans

My name is Riet zei

Je bent lekker bezig Marja.Prchtige plaat en nou ga je ook nog workshops geven. Geweldig . Jammer dat ik niet meer in de buurt woon.
Lieve groet van Riet

Janneke zei

Je hebt een prachtig boekje op de Lange Voorhout gevonden. Het is daar altijd heerlijk snubbeken en als ik dan een mooie vondst doet kan mijn dag niet meer stuk. Heel mooi bezig geweest met de vlinderversiering van de oude prent, gewoon prachtig!
Groetjes, Janneke