zondag 29 september 2013

Heerlijke geshopt op de Swan Market Rotterdam


Vandaag heerlijk weer en dus naar de  Swan Market in het Museumpark in Rotterdam geweest. Een zalige lifestyle markt, waar een creatief aanbod te vinden is. Mode, sieraden, vintage, accesoires, betaalbare kunst, wijnen, planten en ontzettend leuke tassen en sjaals etc. zijn ruim vertegenwoordigd. Zelf een prachtige handgeweven kasjmir sjaal in blauw en paarstinten afkomstig uit Nepal gekocht.Naast het shopplezier is er heerlijke verwennerij van overheerlijk klaargemaakte gerechten, veel biologische en in ieder geval heel bijzonder en dat alles geladeerd met live muzikale optredens.



Swan Market is ooit in de winter van 2010 begonnen in leegstaande winkelpanden in de Zaagmolenstraat in Rotterdam. Daarna nog enkele edities in Garage C, maar in de zomer van 2012 verhuisde het succesvol naar het Museumpark en werd het een Festival-editie. Deze festival edities trekken rond de 8.000 bezoekers. Ook gisteren, op zaterdag was er Swan Market. Zeker door het mooie weer was het er beide dagen druk. Weet ik, want zus Karin was gisteren geweest. Wie met de auto komt, is goed af want de uitgang van de Parkeergarage Museumpark komt uit op het marktterrein. Na afloop nog een terras op gezocht dichterbij huis en nog wat uurtjes genoten bij de Heeren van Beijerland. Deze lifestyle markt is een maandelijks terugkerend evenement. Dus wie ook eens wil genieten, moet even op google kijken voor de data. Zeker tegen cadeautjestijd valt er wel iets origineels te scoren!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh ja dat is superleuk,ik zou ook gaan,wilde bij Madelief van de blog Madelief kopjes kopen,maar mijn man moest werken,echt balen,fijne week,lieve groet Musje.

Quiltswaen zei

Dat klinkt leuk! Ik ga zeker een keer kijken! Bedankt voor de tip.

groetjes
Quiltswaen

Jolanda zei

Leuk, ik was er gisteren! Kijk maar op mn blog:)

Ans van Ispelen zei

Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit.

Groetjes Ans